De SPD collectieve schadeverzekeringen

Het SPD–collectief biedt u een uitgebreid pakket Allianz-schadeverzekeringen. Met de collectieve SPD Allianz-schadeverzekeringen kunt u zich uitstekend verzekeren tegen een gunstige premie en voorwaarden.

De SPD-zorgverzekering 2019

Het SPD-zorgcollectief biedt ook in 2019:

✔Maatwerk door keuzevrijheid

✔Ruime vergoedingen

✔Basisverzekeringen met 8% korting

✔Aanvullende verzekeringen met 25% korting

✔Tandverzekeringen 10% korting

✔Gespreid betalen eigen risico

✔Goede service en advies

SPD-zorgverzekering 2019

Het SPD-zorgcollectief biedt ook in 2019:

✔Maatwerk door keuzevrijheid

✔Ruime vergoedingen

✔Basisverzekeringen met 8% korting

✔Aanvullende verzekeringen met 25% korting

✔Tandverzekeringen 10% korting

✔Gespreid betalen eigen risico

✔Goede service en advies

SPD-zorgverzekering 2019
De SPD staat ook in 2019 voor:
Slider

De SPD houdt zich sinds 1989 bezig met het verzorgen van verzekeringen met een goede prijs-kwaliteits-verhouding voor medewerkers en voormalige medewerkers van het Ministerie van Defensie en Algemene Zaken. Ook hun gezinsleden kunnen gebruik maken van de verzekeringen van de SPD.

 

Het is ongetwijfeld niet onopgemerkt aan u voorbijgegaan: er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van zorg en zorgverzekeringen.

De SPD wil u een zorgverzekering blijven bieden met een stabiel en ruim vergoedingenpakket. Een ruime keuze in aanvullende pakketten en –last but not least- met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Om dit ook voor de komende jaren te realiseren is het SPD-bestuur met VGZ in gesprek gegaan.

 

Het resultaat daarvan is dat de SPD met ingang van 2019 een meerjarig contract met VGZ heeft afgesloten. Waarbij de SPD u ook in de toekomst zekerheid en een ruime keuze biedt met aantrekkelijke kortingen en ruime vergoedingen van de aanvullende verzekeringen. Wij durven te stellen dat u bij de SPD-VGZ uw zorgverzekering maximaal op uw wensen kunt afstemmen tegen een heel gunstige prijs.

 

De SPD biedt u de komende jaren:

 • Keuze uit een natura of restitutie SPD-VGZ-zorgverzekering uit de VGZ-productlijn ‘Werkt’. Met de natura verzekering (VGZ Ruime Keuze) kunt u bij een groot aantal zorgaanbieders aankloppen met uw zorgvraag. Met de restitutie variant (VGZ Vrije Keuze) kunt u bij iedere zorgaanbieder aankloppen;
 • Keuze uit de VGZ ‘Werkt’ aanvullende verzekeringen met aantrekkelijke kortingen 25% en ruime vergoedingen;
 • Binnen het SPD-collectief kunnen wij de VGZ ‘Werkt’ tandverzekeringen aanbieden met 10% korting!
 • De VGZ ‘Werkt’ tandverzekeringen Beter en Best bieden daarnaast een extra ruime vergoeding tandartszorg;
 • Toegang tot VGZ Zinnige Zorg. VGZ Zinnige Zorg biedt u verbeterde zorg, bijvoorbeeld: maar 1 uur in plaats van 10 dagen wachten op de uitslag na een borstonderzoek;
 • Gespreid betalen eigen risico
 • Een goede digitale en telefonische dienstverlening door VGZ.

www.spdinfo.nl

U vindt op deze site actuele informatie over de SPD-VGZ basis- en aanvullende verzekeringen. Ons advies: bezoek www.spdinfo.nl regelmatig. Op de site kunt u eenvoudig de verschillende SPD-VGZ basis- en aanvullende verzekeringen vergelijken en keuzes maken. Neem hiervoor de tijd. Aanpassen van uw verzekering is tot 31 december 2018 mogelijk! Laat u goed informeren en indien gewenst adviseren door de medewerkers van VGZ en onze partner DFD.

 

Kortom

In een snel veranderende (zorg-)wereld biedt de nieuwe meerjarige overeenkomst de
SPD-verzekerden, jong en oud, blijvend toegang tot een zorgverzekering met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een zorgverzekering die u afstemt op uw persoonlijke wensen. Maatwerk, persoonlijke service, advies en keuzevrijheid. Gezamenlijk met onze partners is de SPD klaar voor UW toekomst.

De stichting

De Stichting Personeelsverzekeringen Defensie (SPD) houdt zich sinds 1989 bezig met het verzorgen van  verzekeringen met een goede prijs-kwaliteits-verhouding voor medewerkers en voormalige medewerkers van het Ministerie van Defensie en Algemene Zaken. Ook hun gezinsleden kunnen gebruik maken van de verzekeringen van de SPD.

We doen dit

We doen dit door als stichting met verzekeringsmaatschappijen collectieve verzekeringen overeen te komen, waarna medewerkers binnen de collectieve verzekeringspakketten individuele verzekeringsovereenkomsten tegen gunstige voorwaarden kunnen afsluiten.

Niet alleen

De stichting doet dit niet alleen. De SPD wordt bijgestaan door de DFD-Groep. De DFD-groep is de makelaar in de verzekeringscontracten en werkt daarbij nauw samen met Nedasco (één van de grootste serviceproviders in verzekeringen). Beide staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Waarom SPD?

 • De ziektekostenverzekeringen met de beste prijs kwaliteit verhouding.
 • Solidariteit: een belangrijk punt binnen het ziektekostencontract.
 • Een compleet pakket schadeverzekeringen.

Waarom SPD?

 • Bemiddeling bij geschillen: bestuursleden en de makelaar van de SPD bemiddelen in voorkomend geval bij geschillen met verzekeringsmaatschappijen.

Contact

 • Stichting Personeelsverzekeringen Defensie
 • E-mail: mail@spdinfo.nl
 • KvK nummer: 41 15 59 96
SPD_Logo_Final_V3

Dit jaar WEL op tijd overstappen?

Onze zorgverzekering voor 2018 EN 2019 biedt veel voordelen en extra's voor (oud-) medewerkers van Defensie. Schrijf u nu in voor ons zorgalarm en wij brengen u eenmalig op de hoogte zodra de gegevens voor 2019 bekend kunnen worden gesteld.

U bent succesvol ingeschreven!