De SPD collectieve schadeverzekeringen

Het SPD–collectief biedt u een uitgebreid pakket Allianz-schadeverzekeringen. Met de collectieve SPD Allianz-schadeverzekeringen kunt u zich uitstekend verzekeren tegen een gunstige premie en voorwaarden.

De SPD-zorgverzekering 2019

Het SPD-zorgcollectief biedt ook in 2019:

✔Maatwerk door keuzevrijheid

✔Ruime vergoedingen

✔Basisverzekeringen met 8% korting

✔Aanvullende verzekeringen met 25% korting

✔Tandverzekeringen 10% korting

✔Gespreid betalen eigen risico

✔Goede service en advies

SPD-zorgverzekering 2019

Het SPD-zorgcollectief biedt ook in 2019:

✔Maatwerk door keuzevrijheid

✔Ruime vergoedingen

✔Basisverzekeringen met 8% korting

✔Aanvullende verzekeringen met 25% korting

✔Tandverzekeringen 10% korting

✔Gespreid betalen eigen risico

✔Goede service en advies

SPD-zorgverzekering 2019
De SPD staat ook in 2019 voor:
Slider

Extra dekkingen SPD VGZ-zorgverzekering 2018

Wanneer u zich collectief verzekerd via Stichting Personeelsverzekeringen Defensie, krijgt u naast een ruime premiekorting, bij bepaalde aanvullende verzekeringen een hogere vergoeding voor beweegzorg en orthodontie:

 • Beweegzorg uit VGZ Aanvullend Goed, Beter en Best:
  32 behandelingen per jaar voor alle beweegzorg samen, in plaats van 7, 12 of 18 behandelingen.
 • Orthodontie uit Tand Beter:
  Een vergoeding tot maximaal € 2.500 voor de hele looptijd van de verzekering, in plaats van € 1.500.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de VGZ-klantenservice op telefoonnummer 0900- 0750. De VGZ-klantenservice is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

Informatie en communicatie

Voor meer informatie adviseren wij u regelmatig onze site te bezoeken. Voor een directe en snelle communicatie met u verzoeken wij u uw e-mailadres aan ons kenbaar te maken.
Registreer hier uw e-mailadres

Veranderingen 2018

In 2018 is een en ander veranderd binnen de wereld van de zorgverzekeringen. Omdat u daar wellicht eerder nog niet mee te maken heeft gehad, melden wij  voor alle zekerheid de twee belangrijke veranderingen.

 

Tot 2018 functioneerde Nedasco als servicekantoor voor borgcollectieven waaronder die van de SPD. Vanaf 1 januari 2018 heeft VGZ zelf die taak voor de SPD-VGZ-zorgverzekering overgenomen. De SPD-VGZ-verzekerden behoeven geen actie te ondernemen. De SPD-verzekerden ervaren duidelijk de voordelen van deze verandering: het contact tussen de verzekerden en VGZ is direct geworden en daardoor duidelijker.

 

De tweede verandering betreft de beslissing van Avéro in 2018 geen nieuwe collectieve zorgverzekeringspolis meer aan te bieden. De SPD betreurt dit besluiten heeft i.s.m. DFD de Avéro-verzekerden en goed alternatief kunnen bieden. Voor onze verzekerden die nog zaken uit 2017 moeten afhandelen, zijn de contactmogelijkheden met Avéro op de site gehandhaafd.

Wilt u ook een gunstige premie met goede voorwaarden?

SPD heeft een goede prijs-kwaliteits-verhouding voor medewerkers en voormalige medewerkers van het Ministerie van Defensie en Algemene Zaken. Ook hun gezinsleden kunnen gebruik maken van de verzekeringen van de SPD.

Waarom SPD?

 • De ziektekostenverzekeringen met de beste prijs kwaliteit verhouding.
 • Solidariteit: een belangrijk punt binnen het ziektekostencontract.
 • Een compleet pakket schadeverzekeringen.

Waarom SPD?

 • Bemiddeling bij geschillen: bestuursleden en de makelaar van de SPD bemiddelen in voorkomend geval bij geschillen met verzekeringsmaatschappijen.

Contact

 • Stichting Personeelsverzekeringen Defensie
 • E-mail: mail@spdinfo.nl
 • KvK nummer: 41 15 59 96
SPD_Logo_Final_V3

Dit jaar WEL op tijd overstappen?

Onze zorgverzekering voor 2018 EN 2019 biedt veel voordelen en extra's voor (oud-) medewerkers van Defensie. Schrijf u nu in voor ons zorgalarm en wij brengen u eenmalig op de hoogte zodra de gegevens voor 2019 bekend kunnen worden gesteld.

U bent succesvol ingeschreven!