SPD-zorgverzekering 2019

Het SPD-zorgcollectief biedt ook in 2019:

✔Maatwerk door keuzevrijheid

✔Ruime vergoedingen

✔ Basisverzekeringen met 8% korting

✔Aanvullende verzekeringen met 25% korting

✔Tandverzekeringen 10% korting

✔Gespreid betalen eigen risico

✔Goede service en advies

Slider

Aanvragen SPD-zorgverzekering 2019

Aanvragen ZONDER medische acceptatie

VGZ accepteert SPD-verzekerden ZONDER medische waarborgen, beperkingen en vragenlijsten voor de SPD-VGZ-zorgverzekering, de aanvullende verzekering en tandverzekeringen*. Hierdoor heeft u direct zekerheid!

*M.u.v. Tand Best. Voor de Tand Best verzekering geldt wel een medische acceptatie en dient u een beperkte vragenlijst in te vullen. Ook kunt u geaccepteerd worden voor VGZ Tand Best op basis van een vergelijkbaar budget tandzorg bij uw huidige zorgverzekering.

Digitaal aanvragen

Wanneer u een SPD VGZ-zorgverzekering voor u zelf of uw gezinsleden wenst af te sluiten, is dit eenvoudig mogelijk via:

Schriftelijk aanvragen

Ook is het nog altijd mogelijk om dit schriftelijk te doen door gebruik te maken van het aanvraagformulier SPD VGZ-zorgverzekering en te versturen naar:

VGZ
Postbus 25210
5600 RS Eindhoven
Nederland

 

 

Van de SPD-zorgverzekering kunnen gebruik maken:

 1. alle medewerkers en oud-medewerkers van het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Algemene Zaken. Hiertoe behoren ook ex -dienstplichtige militairen;
 2. de echtgenoten/geregistreerde partners, of de partner met wie de hiervoor onder 1, genoemde personen duurzaam samenwonen;
 3. de echtgenoten/geregistreerde partners, of de partner met wie de hiervoor onder 1, genoemde overleden personen duurzaam hebben samengewoond.
 4. de kinderen van de hiervoor onder 1, 2 en 3 genoemde personen. Kinderen zijn eigen, stief-, pleeg- of adoptiekinderen jonger dan 30 jaar
Let op! Wanneer u wenst te wisselen van verzekeraar dient u dit vóór 1 februari 2019 te melden bij VGZ. De opzegging van uw huidige ziektekostenverzekering moet vóór 01 januari 2019 door VGZ zijn ontvangen.

Waarom SPD?

 • De ziektekostenverzekeringen met de beste prijs kwaliteit verhouding.
 • Solidariteit: een belangrijk punt binnen het ziektekostencontract.
 • Een compleet pakket schadeverzekeringen.

Waarom SPD?

 • Bemiddeling bij geschillen: bestuursleden en de makelaar van de SPD bemiddelen in voorkomend geval bij geschillen met verzekeringsmaatschappijen.

Contact

 • Stichting Personeelsverzekeringen Defensie
 • E-mail: mail@spdinfo.nl
 • KvK nummer: 41 15 59 96
SPD_Logo_Final_V3

Dit jaar WEL op tijd overstappen?

Onze zorgverzekering voor 2018 EN 2019 biedt veel voordelen en extra's voor (oud-) medewerkers van Defensie. Schrijf u nu in voor ons zorgalarm en wij brengen u eenmalig op de hoogte zodra de gegevens voor 2019 bekend kunnen worden gesteld.

U bent succesvol ingeschreven!