Schadeverzekeringen

De SPD biedt één collectief pakket schadeverzekeringen, de SPD-Stapelpolis aan. Met de SPD-Stapelpolis kunt u zich als particulier over de gehele breedte uitstekend verzekeren tegen een gunstige premie. Op basis van uw persoonlijke wensen is de SPD-Stapelpolis samen te stellen uit verschillende Delta Lloyd-verzekeringen. De SPD-Stapelpolis is ook uit te breiden met de SPD-autoverzekering. Op onze site vindt u alle informatie en kunt u eenvoudig uw premie berekenen en de verzekering aanvragen.

Slider

SPD-Stapelpolis

De SPD biedt een pakket schadeverzekeringen: de SPD-Stapelpolis. Met de stapelpolis bent u in één keer uitstekend verzekerd. De SPD-Stapelpolis is, m.u.v. de rechtsbijstandverzekering van DAS, samengesteld uit verzekeringen van Delta Lloyd. Afhankelijk van het aantal verzekeringen dat u afsluit binnen de SPD-Stapelpolis kan de korting oplopen tot 10%!

 

De SPD-Stapelpolis is samen te stellen uit de volgende verzekeringen:

Goed verzekerd naar de West
Wordt u uitgezonden naar één van de Koninkrijksdelen in het Caribische gebied? Dan moeten uw verzekeringen daarop zijn aangepast. SPD en DFD bieden u hiervoor het Westpakket aan.

Servicevergoeding in plaats van provisie
Voor de verzekeringen in de SPD-Stapelpolis betaalt u een netto verzekeringspremie. Dit geldt ook voor de SPD-autoverzekering in combinatie met de Stapelpolis. De netto premie is een premie zonder provisie. Daarvoor in de plaats betaalt u, ongeacht het aantal verzekeringen, een maandelijkse servicevergoeding van € 12,95 exclusief assurantiebelasting. De servicevergoeding wordt net als de premie van uw verzekeringen door Nedasco geïncasseerd. Zo lopen er geen betalingsstromen tussen de verzekeraar en de adviseur inzake vergoeding voor werkzaamheden. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies.

Goede service en ondersteuning
Net als bij de SPD-zorgverzekering hebben de verzekeraars van de SPD-Stapelpolis alle handelingen rondom de polissen, premiebetaling en schade-afhandeling in volmacht uitbesteed aan Nedasco. Wanneer er onverwachts iets gebeurt met uw huis, uw gezin of uw vakantie, wilt u geen zorgen hebben. Een schade moet makkelijk en snel afgehandeld worden.
Bent u niet tevreden over de afhandeling van een claim of zijn er problemen bij de acceptatie? Laat het DFD weten. DFD, onze assurantiemakelaar, adviseert en bemiddelt om een passende oplossing voor u te vinden.

 

De dienstverlening van DFD staat kort en bondig omschreven in het Dienstverleningsdocument SPD.

 

De SPD-stapelpolis biedt u keuze, gemak en een zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe prijs.

Klik hier om de premie te berekenen of aan te vragen.

Waarom SPD?

  • De ziektekostenverzekeringen met de beste prijs kwaliteit verhouding.
  • Solidariteit: een belangrijk punt binnen het ziektekostencontract.
  • Een compleet pakket schadeverzekeringen.

Waarom SPD?

  • Bemiddeling bij geschillen: bestuursleden en de makelaar van de SPD bemiddelen in voorkomend geval bij geschillen met verzekeringsmaatschappijen.

Contact

  • Stichting Personeelsverzekeringen Defensie
  • E-mail: mail@spdinfo.nl
  • KvK nummer: 41 15 59 96
SPD_Logo_Final_V3

Dit jaar WEL op tijd overstappen?

Onze zorgverzekering voor 2018 EN 2019 biedt veel voordelen en extra's voor (oud-) medewerkers van Defensie. Schrijf u nu in voor ons zorgalarm en wij brengen u eenmalig op de hoogte zodra de gegevens voor 2019 bekend kunnen worden gesteld.

U bent succesvol ingeschreven!