De SPD collectieve schadeverzekeringen

Het SPD–collectief biedt u een uitgebreid pakket Allianz-schadeverzekeringen. Met de collectieve SPD Allianz-schadeverzekeringen kunt u zich uitstekend verzekeren tegen een gunstige premie en voorwaarden.

Slider

De SPD collectieve schadeverzekeringen

 

Naast een uitstekende zorgverzekering biedt SPD u de mogelijkheid om, via verzekeraar Allianz, collectieve schadeverzekeringen af te sluiten.

 

Via onze website vindt u alle informatie, kunt u eenvoudig premies berekenen en de verzekeringen aanvragen. Op basis van uw persoonlijke wensen kunt u een compleet verzekeringspakket samenstellen, maar ook een voordelige autoverzekering met prima voorwaarden afsluiten.

 

SPD biedt u de volgende collectieve schadeverzekeringen aan:

Goede service en ondersteuning

Wanneer er onverwachts iets gebeurt met uw huis, uw gezin of tijdens uw vakantie, dan wilt u geen zorgen hebben. Een schade moet makkelijk en snel afgehandeld worden. Allianz biedt u deze service. Bent u niet tevreden over de afhandeling van een claim of zijn er problemen bij de acceptatie van uw verzekeringen, dan kunt u contact opnemen met onze verzekeringsadviseur DFD. Zij zullen voor een passende oplossing zorgdragen. In de DFD-dienstenwijzer vindt u meer informatie over DFD.

Goed verzekerd naar de West

Wordt u uitgezonden naar één van de Koninkrijksdelen in het Caribische gebied? Dan moeten uw verzekeringen daarop zijn aangepast. SPD en DFD bieden u hiervoor het Westpakket aan.

Waarom SPD?

  • De ziektekostenverzekeringen met de beste prijs kwaliteit verhouding.
  • Solidariteit: een belangrijk punt binnen het ziektekostencontract.
  • Een compleet pakket schadeverzekeringen.

Waarom SPD?

  • Bemiddeling bij geschillen: bestuursleden en de makelaar van de SPD bemiddelen in voorkomend geval bij geschillen met verzekeringsmaatschappijen.

Contact

  • Stichting Personeelsverzekeringen Defensie
  • E-mail: mail@spdinfo.nl
  • KvK nummer: 41 15 59 96
SPD_Logo_Final_V3

Dit jaar WEL op tijd overstappen?

Onze zorgverzekering voor 2018 EN 2019 biedt veel voordelen en extra's voor (oud-) medewerkers van Defensie. Schrijf u nu in voor ons zorgalarm en wij brengen u eenmalig op de hoogte zodra de gegevens voor 2019 bekend kunnen worden gesteld.

U bent succesvol ingeschreven!